zaterdag 11 juni 2022

Zelf televisie gaan maken

Zelf televisie gaan maken



    Was televisie maken vroeger een onhaalbare onderneming, tegenwoordig kan iedereen dit;

    Uitzendingen op internet zijn heel eenvoudig op te zetten via speciale websites;

    Opname-apparatuur en dergelijke zijn gemakkelijk te krijgen en te bedienen.


Dit zien we niet meer en is gelukkig geen probleem meer als we zelf televisie willen gaan maken

Een eigen tv-kanaal is gemakkelijker dan je denkt

In veel plaatsen is tegenwoordig een lokale tv-zender gevestigd. Waar dit vroeger via de kabeltelevisie liep komen we nu steeds meer uitzending alleen op internet tegen. Dit zijn prima media om reclame te maken, aandacht te trekken en jezelf en je werk te promoten.

Het opzetten van een tv-kanaal is goed te doen

Maar wat let u om via internet zelf iets dergelijks op te zetten? Een videocamera kost de kop niet meer. Veel betere fotocamera's kunnen ook een video opnemen en ook de kwaliteit van opnamen van de betere smartphones zijn soms opmerkelijk goed. Diensten om een eigen televisiekanaal op te zetten zijn er ook zat. Een voorbeeld is Twitch.com. Het is een beetje Amerikaans qua opzet maar er is veel in te stellen. Er zijn televisie kanalen over echt allerlei onderwerpen en het moet goed mogelijk zijn om dit met je eigen vormen van promotie te combineren.

Je fantasie is de belangrijkste beperkende factor

Software om de zaak top te maken is volop verkrijgbaar tegen een bescheiden bedrag en verder is het vooral uw fantasie die de beperkende factor wordt. En wat let u om er reclame van jezelf en desnoods van wat anderen om de kosten te drukken, tussen te voegen?

Lokale gebeurtenissen zijn er voldoende

U maakt filmpjes van de regio waarin u werkt, maakt simpele zakelijke filmpjes van de bedrijven die u promoot, verslaat gebeurtenissen waar veel mensen op af komen als jaarmarkten, de kermis, intocht van Sinterklaas, de lokale kersmarkten en dergelijke om publiek voor uw online videodienst te kunnen trekken. Het vormt daarmee in elk geval een prima stuk content

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten