vrijdag 10 juni 2022

Onderzoeksresultaten zijn altijd interessant

Onderzoeksresultaten zijn altijd interessant



    De beste manier om op te vallen is eigen onderzoeksresultaten te publiceren;

    Belangrijk is een goed, doelgroepgerichte presentatievorm;

    Eigen onderzoek maakt je zichtbaar als kunstenaar




Eigen onderzoeken geven de beste content die er is

Doe je eigen onderzoek, naar wat dan ook? Dan zijn de resultaten die je met dat onderzoek bereikt, waarschijnlijk de beste content die je maar kunt bedenken. Het is origineel, het is uniek. Twee heel belangrijke zaken om je onderzoekswerk op te laten vallen.

Opzetten van een onderzoekssite

Stel u bent werkzaam in een bepaalde regio. Waarom dan niet eens een onderzoek gestart naar de belevenis van mensen met het winkelcentrum, met de horeca, het winkelaanbod, de bereikbaarheid en noem maar op. Je publiceert uw bevindingen op een eigen website die u gratis met blogger of wordpress aan kunt maken. Is het een goed onderzoek, dan is uw regiomanager ook vast wel bereid het op de regiosite te publiceren.

Google biedt een handige tool voor het maken van onderzoeken onder hun formulieren. Ook het verwerken van de gegevens is een fluitje van een cent.

Let wel op bij het maken van een goed onderzoek. Dit is soms lastiger dan u op het eerste gezicht zou denken.

Wellicht zijn er ook bedrijven geïnteresseerd in de mening van hun klanten. Ook hen kunt u dan tegen een kleine betaling ter wille zijn

Eigen onderzoek doet je overal opvallen

En dat opvallen is dan niet alleen bij de lezers, die er graag kennis van zullen nemen, maar dat geldt ook voor zoekmachines zoals Google. Want ook die zoekmachines zijn gek op nieuw en origineel materiaal.

Onderwerpen voor onderzoek zijn er genoeg

Als kunstenaar kun je allerlei onderzoek doen. De kunst in alle facetten is een intrigerend gebied, dat nog veel terreinen kent waarop je je uit kunt leven om nieuws conclusies te trekken en te publiceren. Denk aan kunstenaars en hun werk, aan stromingen en richtingen in de kunst, stromingen die het nooit gehaald hebben, materialen en materiaalgebruik, technieken en noem maar op.

Een goede presentatie is van belang

Een goed onderzoeksresultaat is één ding, een goede presentatie is iets anders. Kijk bijvoorbeeld eens op dit weblog rond wat er zoals geboden wordt aan technieken als het op het presenteren van je onderzoeksresultaten aan komt. Dat is aardig wat en er zal beslist het nodige bij zitten.


Eigen onderzoek maakt je zichtbaar

Het publiceren van onderszoekswerk in de kunstwereld zal je ook goed doen om als kunstenaar zichtbaar te worden en te blijven. Probeer niet alleen te publiceren op je eigen media, maar ga ook op zoek naar media die je werk interessant genoeg vinden om het te publiceren. Die zijn er beslist.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten