woensdag 25 mei 2022

Reviews helpen je lezers beslissen

Reviews helpen je lezers beslissen



    Begin je bij een aankoop zelf ook altijd met naar de reviews te kijken?;

    Goede reviews zijn eerlijk, het zijn geen verkoopverhalen. Ze vormen wel prima content;

    Schrijf nooit een soort review over iets dat je zelf niet kent.



reviews helpen om een besluit te nemen
Reviews helpen je lezers om een besluit te nemen

Een goede review kan een beslissing voor je lezers gemakkelijker maken

Reviews ofwel beoordelingen van producten kunnen heel handig zijn. Het geeft in elk geval een indruk hoe iemand anders een product of dienst ervaren heeft. Als een review op de website van de producent of leverancier staat moet je altijd even uitkijken. De kans is dan namelijk erg groot dat het gemanipuleerd is om een gunstiger beeld te krijgen.

Reviews van derden zijn beter

Reviews op de sites van derden zijn wat dat betreft al een stuk beter. Die derde heeft belang bij het goed voorlichten van zijn lezers en niet bij het genereren van omzet. En dat scheelt al een stuk. Het zou kunnen zijn dat een derde partij provisie vangt maar tegenwoordig is het wettelijk noodzakelijk dat dit vermeld wordt.

Schrijf altijd eerlijk je mening

Reviews kunnen geschreven worden over allerlei producten, maar vooral bij boeken en films komen we ze nogal eens tegen. Een dergelijke review kan prima content opleveren, zeker als je ze regelmatig plaatst en je lezers dat gaan weten, dan kunnen ze prima dienen om bezoekers te trekken. Wel moet je voor een goede review het boek gelezen hebben of de film gezien. Neem nooit reviews over van anderen. Geef altijd je eigen mening weer. Kortom, maak ruimte op je website en tijd in je agenda om een goed onderwerp voor content te kunnen schrijven.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten