zaterdag 14 mei 2022

Prezi is het neefje van PowerPoint

Prezi is het neefje van PowerPoint



    Prezi biedt verscheidene mogelijkheden die PowerPoint ons niet biedt;

    Powerpoint werkt via een opeenvolgende structuur, prezi zoomt steeds dieper in op een bepaald pad;

    De resultaten van Prezi zien er vaak natuurlijker uit en passen beter bij de manier waarop er vaak presentaties georganiseerd worden.


De layout van Prezi



Het softwarepakket Prezi helpt bij het maken van presentaties

Prezi is een hulpmiddel om presentaties te maken. De resultaten worden prezi's genoemd. De kwaliteit van de presentatie is in het algemeen beter dan PowerPoint presentaties omdat ze beter en natuurlijker aansluiten aan wat je presenteert. Het concept om van de globale lijn steeds verder in te zoomen naar details voelt natuurlijk aan.

Prezi is heel fraai te combineren met video voor bijzondere presentaties

Een andere aantrekkelijke mogelijkheid is de combinatie met video's. Dat maakt het mogelijk om jezelf op video te zetten waar de prezi overheen wordt geprojecteerd. Ook dat geeft een gevoel van betrokkenheid met de kijker van de video.

Prezi heeft zeker een leercurve, vooral als je PowerPoint gewend bent

Zoals alle nieuwe concepten heeft Prezi zeker een leercurve, vooral als je iets als PowerPoint gewend bent. Er bestaat wel een mogelijkheid om PowerPoint presentaties in Prezi te importeren. Hier is echter nog geen ervaring mee opgedaan.  De manier van denken bij Prezi vereist een flinke ommezwaai. Heb je die eenmaal weten te maken dan is Prezi zeker een tool om te bekijken als je content wilt maken omdat je net als bij PowerPoint de mogelijkheid hebt om je presentatie in de vorm van een video te zetten die je dus als content op kunt nemen waar je maar wilt.

Meer informatie over Prezi

Meer info vind je op de eigen website van prezi, namelijk Prezi.com

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten