zondag 15 mei 2022

Maak gebruik van puzzels als content

Maak gebruik van puzzels als content



    Veel mensen zijn gek op het oplossen van kruiswoordpuzzels;

    Met software als "crossword" van Eclipse is het maken van een kruiswoordpuzzel goed te doen;

    Op internet zijn ongetwijfeld ook nog andere puzzels te vinden. Puzzels zorgen voor een leuke interactie van je lezers met je content.



Sommige mensen beginnen de dag met de kruiswoordpuzzel in de krant?

kruiswoordpuzzels kent iedereen. Misschien kom je ze wat minder tegen dan vroeger maar ze zijn er nog altijd. En sommige kranten publiceren er nog dagelijks eentje. Wat voor sommige mensen het startsein is dat de dag begonnen is. Met het oplossen van de kruiswoordpuzzel. Ze leven niet lekker als dat nog niet gebeurd is. 

Een deel uit een puzzel


Hoe komen we aan mooie kruiswoordpuzzels?

Vroeger was het maken van een kruiswoordpuzzel een heel gedoe. Maar met software als crossword van eclipse, te vinden op https://www.eclipsecrossword.com/ is het maken van een leuke kruiswoordpuzzel een fluitje van een cent.

Er is goede software te vinden om kruiswoordpuzzels te maken

Daarmee wordt een dergelijke kruiswoordpuzzel een geweldig stukje content, temeer daar het zondermeer in te passen is in een website. De benodigde webpagina wordt door de eclipse software gemaakt. Maar ook geprinte versies zijn mogelijk. Het programma heeft veel mogelijkheden en heeft zeker een bepaalde waarde. Toch is het vreemd genoeg gratis zonder dat het rare dingen doet of ons met reclames verveelt. 

Een voorbeeld van een aangemaakte kruiswoordpuzzel

Hier is Een voorbeeld uit de wereld van de optiehandel.  Als je het antwoord niet weet druk dan op "[solve]" in het venster rechtsboven met de omschrijving.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten