dinsdag 17 mei 2022

Onderzoeken onder lezers kunnen verrassende zaken naar boven halen

Onderzoeken onder lezers kunnen verrassende zaken naar boven halen



    Je lezers vormen een geweldige bron van informatie;

    Ga dus altijd op zoek naar manieren om die informatie te verzamelen;

    Ook levert het content op die je lezers zal aanspreken.


Wat zal op die vraag eens voor antwoord geven?
Wat zal op die vraag eens voor antwoord geven?

Bij je lezers zit veel informatie

Je mag er van uitgaan dat de mensen die jouw content lezen, interesse hebben in het onderwerp en er daardoor ook het nodige over weten te vertellen. Dat maakt je lezersgroep een kostbare bron van gerichte informatie. De kunst is, om die informatie boven water te krijgen.

Goede vragen geven goede antwoorden

Belangrijk is dan om veel vragen te stellen, hoe korter en directer, hoe beter. In feite is Een multiple choice vraag nog het beste. Ze zijn wat lastiger te formuleren maar het levert info op waar je weer verder mee kunt gaan. Denk bijvoorbeeld aan een soort van dagelijkse poll.

Een discussieforum kan werken

Een andere manier is het opzetten van een discussieforum en daar regelmatig een pittige stelling op te zetten waarover gediscussieerd kan worden. Ook daar kan een hoop informatie op terecht komen.

Plaats bijdragen van lezers

Tenslotte is het mogelijk om bijdragen van lezers te plaatsen. Sommigen zullen dat eng vinden en sta daarom ook anonieme bijdragen toe. Er zijn vele manieren om informatie uit je lezers te trekken. Maak er gebruik van.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten