maandag 25 april 2022

Materiaal dat niet afgerond is kan veel waarde bevatten

Lever een informatieproduct dat niet af is



    .Een product verkopen dat niet af is voelt raar aan maar is het echt zo gek?;

    Ideeën, plannen, ontwerpen, suggesties en dergelijke blijven bij jou door tijdgebrek op de plank liggen maar anderen kunnen er nog wel iets mee;

    Ook allerlei losse schetsen, aantekeningen en dergelijke kunnen ingescan tot geweldige content leiden.


Materiaal dat niet afgerond is kan veel waarde bevatten

Je kunt niet alles doen maar anderen willen best iets overnemen

Wat is dat nu voor een rare suggestie? Een product leveren dat nog niet af is? Ja, inderdaad. Onder bepaalde omstandigheden kan een niet afgerond product beste waarde voor een ander hebben.

Een ander kan verder borduren op suggesties van jou waar je verder geen tijd voor hebt

Heb je ook zo enorm veel ideeën en plannen op de plank liggen? Plannen, suggesties en ideeën waar je waarschijnlijk nooit iets mee gaat doen. Doe daar dan nu iets mee. Dan krijgt het nog waarde voor mensen die wel tijd en gelegenheid hebben om het af te maken. Verkoop het niet afgeronde product met natuurlijk de uitgebreide vermelding dat hier gaat om een product dat niet af is. De koper zal nog het nodige moeten doen om het af te ronden. Of publiceer het op een weblog of in een nieuwsbrief. Ook dan kunnen anderen op het idee verder borduren.

Allerlei concepten, losse ideeën en noem maar op zijn bruikbaar

De vorm van een dergelijk of-af product kan van alles zijn. Van ingescande papieren met handgeschreven tekst, handgetekende mindmaps, kladblaadjes in een aantal op een A4 geplakt en ingescand tot aan een boek dat wel klaar s maar nog proefgelezen moet worden etc. Allemaal zaken waar machtig mooie content van te maken is.

Tot slot

Je kunt je kunst op allerlei manieren promoten. Op de website van Team Jetje is een groot aantal methoden en technieken voor kunstmarketing terug te vinden. Ze zijn vaak zover uitgewerkt dat je er direct mee aan de gang kunt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje



Geen opmerkingen:

Een reactie posten