maandag 25 april 2022

Lever voorbeelden van formuleren en documenten

Lever voorbeelden van formuleren en documenten



    Iedereen die bedrijfsmatig werkt heeft allerlei documenten nodig;

    Goed geformuleerde documenten die juridisch correct zijn en die als voorbeeld kunnen dienen kunnen buitengewoon handig zijn;

    Hanteerbaarheid en aanpasbaarheid zijn twee belangrijke factoren.


Lever voorbeelden van formuleren en documenten

Er zijn vele gebieden waarop standaarddocumenten handig kunnen zijn

U kunt een hele bibliotheek met voorbeelden op allerlei gebied opzetten. Denk aan zakelijke brieven en formulieren, juridische documenten, personeelsaangelegenheden, communicatie met de overheid en dergelijke. Vraag ook anderen om materiaal aan te leveren, waarbij je ze in ruil de nodige publiciteit aan kunt bieden.

Ook in de kunstwereld zijn vele geschikte documenten te vinden

Zaken die je uitstekend als voorbeelden kunt publiceren als ze voldoende algemeen zijn gemaakt, zijn bijvoorbeeld verkoopbrieven, allerlei formele documenten, verzoekschriften, modelcontracten en dergelijke. Al dit soort documentatie die direct of indirect met kunst te maken heeft zou je kunnen publiceren.

Zorg voor een gemakkelijk te hanteren en aan te passen formaat

Als het maar op één of andere manier interessant is voor uw doelgroep. Dat is eigenlijk het enige wat belang is. Vraag desnoods om input uit je doelgroep. Wat zoekt men? Wat is last te vinden? En als je het al vindt, kun je het dan gemakkelijk aanpassen? Allemaal vragen waar jij natuurlijk het antwoord op hebt.

Tot slot

Er zijn vele manieren waarmee je de  promotie van je kunst kunt regelen. Op de website van Team Jetje zijn er vele van terug te vinden. Vaak zijn ze ook nog eens tot in detail uitgewerkt zodat je er direct mee aan de gang kunt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje



Geen opmerkingen:

Een reactie posten