maandag 11 april 2022

Getekende afbeeldingen als content

 Getekende afbeeldingen als content


Teken zelf je content

Heb je geen geschikte foto's die je als illustratie bij je content kunt gebruiken? Voor een kunstenaar is dat geen enkel probleem. Die maakt de illustratie gewoon zelf. Een tekening is snel gemaakt en dat mag ook een relatief simpele schets zijn met handgeschreven teksten.



Van simpel tot heel luxe

We kunnen tekeningen digitaal maken met een betrekkelijk eenvoudig softwarepakket als Paint dat meegeleverd wordt met Windows. Voor heel veel toepassingen is dat al genoeg. Maar we kunnen ook luxe software aanschaffen met zelfs een soort van tablet als ondergrond. Prachtig materiaal om mee te werken maar meestal qua budget een beetje boven de begroting van de doorsnee kunstenaar. Een bekend merk in deze is Wacom. We hebben er geen ervaring mee. 

De flatbed scanner doet zijn werk moeiteloos

Wil je veel mogelijkheden om te tekenen? Koop dan een simpele scanner. Een zogenaamde flatbed scanner is het meest gebruikt. De flatbed scanners zitten ook vaak in zogenaamd "all in one" printers ingebouwd. Je tekent je afbeelding gewoon op papier en scant die daarna in op je scanner. Een keurige digitale afbeelding is het resultaat. 

Ook je mobiele telefoon kan de klus klaren

Heb je echt geen scanner, probeer het dan ook eens door een foto te maken, bijvoorbeeld met je mobiele telefoon. In veel gevallen werkt het prima. Je moet alleen een beetje vaste hand hebben en het werkt meestal wat beter met een echte scanner. Het contrast van een scanner is veel hoger dan een telefoon wat in het algemeen een beter resultaat oplevert. 

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje



Geen opmerkingen:

Een reactie posten