woensdag 13 april 2022

De unieke content van de kunstenaar

De unieke content van de kunstenaar


Getekende, geschilderde en andere met de hand gemaakte afbeeldingen zijn natuurlijk bij uitstek het terrein van de kunstenaar. De kunstwerkjes worden op de normale manier gemaakt en daarna gefotografeerd of, als ze niet te groot zijn,  plat op een scanner gelegd.


Monument valley
Geschilderde content is altijd uniek

Zo ontstaat een digitale afbeelding die bewerkt, vergroot, verkleind en dergelijke kab worden zodat we de afbeelding op bijvoorbeeld een weblog of in een nieuwsbrief kunnen verwerken. 


Deze contentvorm heeft één gigantisch voordeel ten opzichte van elke andere vorm, namelijk dat deze volkomen uniek is. Niemand anders heeft deze content, tenzij het al dan niet legaal, van jou verkregen is. 


Een ander voordeel is dat je exact maatwerk kunt regelen. De afbeelding die je maakt kan perfect passen bij de geschreven tekst. Met een foto is dat lastiger. We kunnen namelijk alleen iets fotograferen als het is zich daadwerkelijk voordoet. Maar een tekening of schilderij kan ook een gebeurtenis weergeven die alleen maar tussen onze kunstenaars-oren ontstaan is. De gebeurtenis kan volstrekt fictief zijn. En dat geeft direct een belangrijk toepassingsgebied, namelijk als illustratie van fictieverhalen.


Kortom, als kunstenaar heb je gewoon een groot voordeel ten opzichte van andere content  makers.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten