maandag 11 april 2022

De fotorotatie vraag weinig ruimte

De fotorotatie vraagt weinig ruimte

Een fotorotatie is eigenlijk een vorm van een diashow, waarbij er steeds een nieuwe afbeelding verschijnt. Een fotorotatie is daarmee vrij gemakkelijk te maken als we over het Microsoft programma Powerpoint beschikken. Hiermee kunnen we een diashow maken met teksten, foto's, graphics en dergelijke. 

Fotorotatie voorbeeld

In plaats van deze met een druk op het toetsenbord of een muist af te spelen voor een dankbaar publiek, exporteren we deze diashow eenvoudig naar MP4. Het filmpje dat na het exporteren ontstaan kunnen we dan of YouTube of een vergelijkbare videoprovider zetten en opnemen in onze content.

Afhankelijk waar het filmpje in moet komen moet we soms volstaan met een link maar het is ook vaak mogelijk om de video te "embedden", zoals dat heet. Via Youtube kunnen we daar een stukje HTML code voor ophalen dat we dan in ons weblog of website opnemen. Dan is de video gewoon vanuit onze eigen content af te spelen.

Het voordeel van een rotatiesysteem is, dat het maar de ruimte van één foto inneemt op onze website. Soms hebben we meer foto's die we zouden willen laten zien maar ontbreekt domweg de ruimte. Dan kan een rotatiesysteem voor foto's ideaal zijn. Ook kunnen we gemakkelijk foto's toevoegen met uitsluitend tekst er op. Met elk eenvoudig tekenprogramma zijn die te maken. 

Met die teksten kunnen we uitleg geven die alleen van belang is voor mensen die de fotoserie daadwerkelijk bekijken. 


Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten