zondag 9 januari 2022

Lijst met wijzigingen

Lijst met wijzigingen


Wat is deze contentvorm?

Als je een beetje bij wilt houden wat er op allerlei websites gebeurt dan kan dat veel tijd kosten. Dan kan het heel handig zijn als iemand op een weblog een aantal andere websites volgt om te kijken wat daar gebeurt, wat er geplaatst wordt en dergelijke. 



Lijst met wijzigingen
Een voorbeeld op het weblog https://mainportart.blogspot.com

Experimenten met deze contentvorm waren positief

Experimenten, zoals hierboven, hebben geleerd dat er voor deze contentvorm wel degelijk belangstelling is van de kant van lezers. Elke avond verscheen er een tijdlang een overzicht zoals hier is opgegeven. Hierbij werd een melding gezet als er iets veranderd was op één van de eigen weblogs. Alle wijzigingen waren daarmee in één oogopslag te zien.

Betrek ook sites van derden

Het is natuurlijk niet nodig om je te beperken tot de eigen website. Het is ook mogelijk hier sites van derden te betrekken, bijvoorbeeld als je een bepaald thema of onderwerp wilt volgen dat op die sites behandeld wordt. Ook social media sites zou je hier in principe bij kunnen betrekken.

Een lijst met wijzigingen zorgt voor terugkerende bezoekers

Al met al is de lijst met wijzigingen een stukje content dat voor dagelijks terugkerende bezoekers kan gaan zorgen en dat is natuurlijk best waardevol.


Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten