vrijdag 5 november 2021

Citaten, quotes en andere uitspraken

Citaten, quotes en andere uitspraken

    Quotes en citaten spreken altijd veel mensen aan;

    Ze vallen op en vooral de goede citaten en quotes zetten je even aan het denken;

    Het is niet voor niets, dat elke souvenirwinkel vol met tegeltjes en dergelijke hangt. Het is een populair onderwerp.



Citaten werken altijd

Het geeft altijd een goed effect om een artikel over een willekeurig onderwerp te voorzien van citaten. Citaten ofwel quotes in het Engels zijn overal te kust en te keur te vinden op het internet en er is bijna altijd wel iets te vinden dat jouw teksten ondersteunt of accentueert. 

 




Motivational quotes

Vaak vinden we ze op internet ook terug onder de naam "motivational quotes" of iets in die geest. Veel mensen worden kennelijk met dit soort uitspraken gemotiveerd. Het is in elk geval een goed zoekwoord om op Google mee te beginnen.




Pas op met rechten

Let wel op dat je degene die de uitspraak gedaan heeft, vermeldt om gezeur met rechten te voorkomen. Zeker als je ook nog de lay-out mee kopieert. Overigens is het vaak lastig om een rechthebbende te achterhalen, omdat een citaat al heel vaak van elkaar is overgenomen. En dat geldt zeker op social media.




Maak je eigen quotes

Quotes kunnen ook zelf gemaakt worden, om een uitspraak of iets vergelijkbaars onder de aandacht te brengen. We zien dat op straat bijvoorbeeld bij de bekende posters van "Loesje" die vaak inspelen op een actuele situatie of gebeurtenis. 

Dat is natuurlijk ook een prima manier om subtiel je mening nog eens onder de aandacht te brengen, zeker als je dit soort posters regelmatig terug laat komen en dan een herkenbaar ontwerp hanteert. 




Gebruik achtergrondfoto's

Het leukste is om een citaat van een geschikte achtergrondfoto of een ander soort afbeelding te voorzien, die ook weer direct of zijdelings met het onderwerp te maken heeft.

Citaten zijn prima content

Al met al mogen we wel stellen dat citaten een prima vorm van content vormen, voor onze contentmarketing. Misschien niet op zich staand, maar als ondersteuning van andere artikelen zijn citaten ongeëvenaard. 

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten