donderdag 19 mei 2022

Spreuken en andere scheurkalenderwijsheden maken je blog luchtiger

Spreuken en andere scheurkalenderwijsheden maken je blog luchtiger



    Spreuken en andere scheurkalenderwijsheden hebben vaak een kern van waarheid. Dat maakt ze zo herkenbaar;

    Bewerk ze zodanig dat ze weer uniek worden, bijvoorbeeld met een eigen foto in de achergrond;

    Als je voorbeelden zoekt, kijk dan vooral eens op Pinterest.com.




Spreuken en andere scheurkalenderwijsheden zijn vaak geliefd

Spreuken en andere scheurkalenderwijsheden zijn meestal leuk om te lezen. Ze maken een blog wat luchtiger, zeker als er een beetje werk van de uitvoering is gemaakt. Hoewel de meeste met een kwinkslag zijn geschreven en dus niet zo serieus genomen moeten worden, zit er soms een opmerkelijke kern van waarheid in verborgen. Dat geeft er dan weer een serieuze draai aan.


Je ziet dit soort spreuken overal afgebeeld

Het is niet voor niets dat souvenirwinkeltjes en dergelijke vol hangen met tegeltjes met dit soort spreuken er op. Ook het internet en dan vooral sites als Pinterest staan er vol mee. Ook zelf hebben we ze een tijdlang op een weblog gebruikt en de reacties waren in het algemeen heel positief.


Spreuken kunnen een soort ijkpunt geven

Het mooiste is om deze spreuken en andere scheurkalenderwijsheden, zoals ze ook wel genoemd worden, op een vaste plek en op vaste momenten te plaatsen. Het geeft de lezers een vast punt in je blog. Leg een forse verzameling van dit soort spreuken aan die we van internet plukken. Noem wel netjes de bron of herschrijf ze dusdanig dat ze onherkenbaar zijn geworden.


Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten