dinsdag 10 mei 2022

Gebruik resultaten van je webinar

Gebruik resultaten van je webinar



    Webinars zijn populair tegenwoordig en daar zijn dan ook volop redenen voor;

    Een video kun je nog wel eens doorbladeren. Bij een lifegebeuren als een webinar kan dat niet;

    De resultaten, vooral van vragen en antwoorden, leveren je geweldig materiaal op om content over te maken.



Webinars dwingen je wel tot opletten

Het vastleggen van webinars biedt ons mogelijkheden

Webinars kunnen heel effectief zijn. Daar komen we nog op. Maar meestal is het mogelijk om ze vast te leggen. Dat kan op video maar vaak kun je ook gestelde vragen zichtbaar maken en mogelijk nog andere zaken doen. Dan maakt de resultaten van een Webinar tot uitstekende content die je op je weblog etc. kunt plaatsen. Maar ben je een beetje bekend met het fenomeen webinar?

Wat maakt webinars zo effectief?

Je hebt misschien gehoord dat webinars enkele van de meest effectieve manieren zijn om contact te maken met je publiek. Maar waarom zijn webinars zo effectief en hoe goed doen ze het in relatie tot de andere vormen van communicatie en instructie die we regelmatig tegen komen? In dit artikel gaan we de redenen onderzoeken waarom webinars zo goed werken om contact te maken met een publiek en informatie door te geven, zodat u kunt bepalen of u uw eigen webinar moet houden of niet. En we zien hoe webinars geweldige bronnen zijn om content te verzamelen door de vragen die we krijgen en die uitstekend aangeven waar we met onze content op in moeten spelen.

Webinars vestigen je geloofwaardigheid

Als je gezien wilt worden als een expert in een bepaalde niche, kunnen webinars helpen om dat imago te ontwikkelen. Wanneer je een seminar via internet aan een groot publiek aanbied en organiseert, krijg je automatisch geloofwaardigheid. En dat zorgt er voor dat mensen meer geneigd zijn om dingen te kopen die je aanbeveelt. En ze zijn veel meer bereid om voor je informatie te betalen omdat ze er al een goed gevoel bij hebben.

Informatie opgedaan in webinars blijft lang hangen

Wanneer mensen een video bekijken, slaan ze soms belangrijke stukken over. Vooral als de video niet zo overtuigend is, is de neiging om snel door te spoelen vaak groot. Maar de live aspecten van webinars maken dat mensen veel meer bereid zijn om te luisteren en op te letten.

Webinars bieden informatie in real time

Wanneer je direct informatie wilt doorgeven, kan een webinar een geweldig hulpmiddel zijn. Mensen krijgen de informatie live, terwijl je het levert, in plaats van later, of erger nog, uit de tweede hand.

Webinars zijn handig

Webinars zijn erg handig in vergelijking met echte seminars. Mensen hoeven alleen naar hun computer te lopen. Of in sommige gevallen naar hun mobiele telefoon. Maar fysiek reizen met dure benzine en parkeerproblemen, dan wel het wachten op het OV is er niet bij. En dat spreekt veel mensen behoorlijk aan.

Webinars bieden actuele antwoorden en dus content

Wanneer je een live webinar host, kun je de vragen van je deelnemers daadwerkelijk beantwoorden. Dit is een van de grote voordelen van een webinar ten opzichte van andere soorten informatieoverdracht. Mensen kunnen je ergens naar vragen als ze je niet begrijpen. Zelf noteer je natuurlijk alle vragen als je het webinar later nog een terugkijkt. En je hebt een wereld aan materiaal tot je beschikking

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten