vrijdag 27 mei 2022

Gebruik Polls of stemmingen en hun resultaten

Gebruik Polls of stemmingen en hun resultaten



    Polls of stemmingen leveren goede informatie voor klanten en jezelf;

    Veel mensen geven graag een mening. Geef hen die kans;

    De resultaten van polls en dergelijke kunnen een prima soort content opleveren.



Eventjes denken wat ik hiervan vind
Eventjes denken wat ik hiervan vind

Vragenlijsten zijn populair en gemakkelijk te maken

Er zijn vele manieren op internet te vinden om een vragenlijst te maken. Toch is dat vaak lastiger dan het lijkt. Voor bij vragen die er door een eerder antwoord niet meer toe doen. En dat kom je nog wel eens tegen. Bijvoorbeeld: Bent u deze zomer in Amsterdam geweest"? Antwoord "Nee". Volgende vraag: "Wat is u bij uw bezoek het meest opgevallen?" Het mag duidelijk zijn dat de het negatieve antwoord op de eerste vraag de tweede vraag volkomen uitsluit. Dat maakt het invullen van een dergelijke vragenlijst minder ontspannen.

Vragenlijsten leveren ons ook bruikbare informatie over de interesses van lezers

Toch geven veel mensen graag hun mening over echt van alles en nog wat. En dat is goed te gebruiken om onderzoek te doen naar wat je klanten en bezoekers bezig houdt. Als je dat weet kun je er met je bedrijfsbeleid uitstekend op inspelen en de content produceren waar men naar op zoek is. Na een aantal pogingen krijg je vanzelf wel een gevoel wat de mensen aanspreekt en wat beslist niet. En dat gegeven gebruik je dan om het verder uit te bouwen.

De antwoorden op vragenlijsten leveren prima content op

Het mooie van onderzoeken onder je lezers is ook dat het prima content oplevert, zeker als je ook nog een beetje bruikbare antwoorden op open vragen krijgt. Ook dat kan je weer een hele goede indruk geven naar wat je klanten bezig houdt. Het regelmatig maken van vragenlijsten is dan ook aan te raden. Ook een korte vraag met een eenvoudig aan te klikken antwoord kan leuke informatie opleveren.

Vragenlijsten houden je bezoekers betrokken

Een prima manier om de resultaten te presenteren is meestal met grafieken. Vooral de bekende ronde taartgrafieken werken meestal prima om resultaten weer te geven. En een belangrijk aspect is, dat je de lezer betrokken houdt met je website en weblog. En ook dat is een belangrijk voordeel van het regelmatig vragen van zijn mening.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten