dinsdag 10 mei 2022

De kunstenaar van de week

De kunstenaar van de week



    Een week lang wordt een bepaalde kunstenaar in het middelpunt gezet;

    Je kunt met enig creatief denkwerk heel wat rond één bepaalde kunstenaar regelen;

    Kom regelmatig met een heel andere tak binnen de kunst om voldoende afwisseling te krijgen.

De kunstenaar van de week
Leuk stukje moderne kunst, zogenaamde boormachinekunst

Een kunstenaar een week lang in het zonnetje zetten

Kunstenaars zijn er vele. Nog levende en actieve kunstenaars maar ook kunstenaars die in vroeger tijd leefden. Denkbaar is, om via een soort voorgedefinieerd schema een "kunstenaar van de week" concept op te zetten.

Alles draait om één kunstenaar

In die week draaien allerlei activiteiten om die kunstenaar. Er komen een aantal artikelen over hem of haar op het weblog, we organiseren een avond over deze persoon, we bespreken boeken over deze kunstenaar, we publiceren een lijst met bronnen en resources, er komt een workshop "schilderen als", er wordt een e-boek met korting geleverd en noem maar op. Met een beetje creatief denken zijn er genoeg activiteiten te bedenken.

Afwisseling is belangrijk

Belangrijk is dan een beetje afwisseling. Het is veel werk en vraagt de nodige voorbereiding. Het is dan ook niet aan te raden om een dergelijke opzet wekelijks te gaan doen. Maar dit soort kort maar hevige campagnes kan wel heel indringend zijn en daardoor goed werken.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten