zaterdag 23 april 2022

Publiceer materiaal van mensen met weinig ervaring

Publiceer materiaal van mensen met weinig ervaring



    Iedere kunstenaar of artiest is ooit ergens begonnen;

    Gun beginnende artiesten en kunstenaars ook een plekje;

    Ooit zal er iemand doorbreken en dan was jij er als eerste bij.


Waar zal ik eens gaan beginnen?
Waar zal ik eens gaan beginnen?

Iedereen moet ooit een keer ergens beginnen

Veel artiesten en kunstenaars hebben het probleem dat het moeite kost om een start te maken. Het is moeilijk om iemand te vinden die iets van hen publiceren wil.

Waar vind je iemand die jouw debuut wil plaatsen?

En dus kun je jouw muziek die je gecomponeerd of gespeeld hebt, aan niemand laten horen. Je schilderijen en andere kunstwerken worden door niemand gezien. Het vinden van een uitgever voor je verhalen, gedichten en dergelijke is heel lastig. Er ligt daardoor nog een hoop materiaal te verstoffen dat wel degelijk de moeite van het publiceren waard is.

Ooit zal een deel van deze debutanten ergens doorbreken.

Laten we wel zijn, ooit zal een deel van deze beginnende kunstenaars doorbreken en dan is het helemaal niet verkeerd als je er direct bij de start al bij was. Leuk toch als jij hun debuut gepubliceerd hebt? Kortom, lever een service om dit soort materiaal te plaatsen. Plaats het zonder mening. Overleg met de plaatser of terugkoppeling al dan niet op prijs wordt gesteld. Want dat kan redelijk ongezouten meningen opleveren die niet iedereen zal weten te waarderen. 

Maak goed duidelijk dat je deze mogelijkheid biedt

Zorg dat men je op dit punt weet te vinden. Zet een stukje op je weblog, website of nieuwsbrief dat deze mogelijkheid er is

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten