woensdag 20 april 2022

Geef de kans om je producten uit te proberen

Geef de kans om je producten uit te proberen



    Het is belangrijk om iets te kunnen retourneren dat niet bevalt;

    Veel producenten, bijvoorbeeld schrijvers van boeken, beginnen er niet meer aan;

    Een proefversie van bijvoorbeeld een boek is ook mogelijk.



Geef de kans om je producten uit te proberen

Ik wil eerst wel eens weten hoe dit werkt


Mensen proberen graag zaken uit

Geef mensen altijd de mogelijkheid om iets uit te proberen. Het probleem is echter dat het weliswaar de aankopen vergroot maar dat geldt ook voor het deel dat retour komt. Dat geldt natuurlijk al helemaal voor kunst dat heel lastig vanaf een plaatje te verkopen valt. Ook schrijvers die hun werk via uitgeven in eigen beheer werken hebben er mee te maken dat mensen hen als een soort bibliotheek beschouwen waar je gratis boeken kunt lezen en dan weer terugsturen.

De ervaringen van producenten zijn minder goed

Daarom beginnen veel schrijvers er helemaal niet meer aan. De extra klantenservice die beslist noodzakelijk is als je dit in wilt voeren, kost allemaal veel te veel tijd. Hebt u die tijd echter wel, dan kun je overwegen.

Een deel van een uitgave kan de oplossing zijn

Ook is het vaak mogelijk om met een proefversie als bijvoorbeld een gedeeltelijke uitgave te komen. Denk daarbij aan de eerste drie hoofdstukken van een boek, een CD of DVD met slechts een klein gedeelte van het materiaal erop. Of een geprinte versie met een lelijk zwart blok op elke pagina, maar dan wel zo dat alle teksten nog wel te beoordelen zijn op de kwaliteit.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten