zaterdag 23 april 2022

Bouw een roddel rubriek op die niemand leest

Bouw een roddel rubriek op die niemand leest



    Iedereen zal het afwijzen, er schande van spreken maar het wel lezen;

    Er is een hele bedrijfstak rond roddel en achterklap in kranten, tijdschriften en televisieprogramma's;

    Er is een grens tussen vrijheid van meningsuiting en laster of smaad. Let heel goed op die grens.



Bouw een roddel rubriek op die niemand leest
Bouw een roddel rubriek op die toch niemand leest, ja toch?

De informatie die niemand leest of wil weten

De meeste mensen zullen het glashard ontkennen als je er over begin maar zijn in hun hart toch gek op roddels en achterklap. Wat is er leuker dan dingen weten over mensen, die je eigenlijk helemaal niet hoort te weten.

Een grote en winstgevende business

En wat vaak nog leuker is, is het verpreiden van dit soort onduidelijke informatie. Vraag maar aan bepaalde kranten en tijdschriften. Die leven van roddels en achterklap. En dat ondanks het feit dat niemand er belangstelling voor zou hebben. En dat is toch wel vreemd, nietwaar?

Wees voorzichtig dat je geen grens over gaat

Maar zorg wel dat het duidelijk is wiens mening u weergeeft. Het schrijven van dit soort materiaal vraagt een eigen stijl waarbij de grens tussen de vrijheid van meningsuiting en smaad of laster vaak flinterdun is. Zorg altijd dat je die grens niet over gaat. Voorkom dat je zelf in de problemen kunt komen. Er zijn hele legers aan advocaten gespecialiseerd in deze voor hen zeer winstgevende business. Een business waar niemand behoefte aan heeft, die niemand leest en die iedereen af zal wijzen. Best gek eigenlijk.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten